No niin, sain asennettua simsin uudelleen. Ja mikä oli sen hinta? Jouduin poistamaan Yliopisto-lisärin ja poistamaan älyttömän määrän ladattuja. Mutta nyt itse asiaan, eli henkiöesittelyyn!


Photobucket

Hetkinen! Keitäs nämä ovat? Ilmeisesti kaksi naista, jotka pelaavat taputusleikkiä ja mies, joka katselee totisena vierestä. He ovat Linnat. Tai siis heidän sukunimensä on Linna. Kolmikko on juuri muuttanut tänne, Luvattuun maahan. Paikkakuntaa sanotaan Luvatuksi maaksi, koska kauan sitten kaupungin perustajat saapuivat tänne, vihreään paratiisiin. Sen kummemmin miettimättä he antoivat paikalle nimeksi Luvattu maa. Siitä lähtien kaikki ovat kutsuneet paikkaa tuolla nimellä, eikä sen vaihtamista ole mietitty.


Photobucket

Tässä on Laura Linna. Lauralla on tavoitteenaan romantiikka, ja hän pitää meikistä ja hajuvedestä. Sen sijaan lihavat simit saavat Lauran voimaan pahoin.
Ladatut:
hiukset - XM sims
mekko - ei tietoo :)
silmät - modista


Photobucket

Kukas tämä herra on? Poikamieskandidaatti? Ehei, hän on väinö Linna, ja Laura Linna on hänen vaimonsa. Väinön tavoitteena suosio, ja hän pitää muokatuista hiuksista ja vampyyrit ovat lähellä hänen sydäntään. Löyhkää hän kammoksuu kaikista eniten.
Ladatut:
paita/asu - All About Style
hiukset -Yöelämän mukana tulevat (tiedän, menevät vaihtoon, kunhan saan ladattua jostain hyvät hiukset miehille)
silmät - modista


Photobucket

Tässä poseeraa Anneli Linna, Vänen (huomatkaa kutsumanimi) sisar. Anneli on suosio(?) tavoitteinen, ja lisäksi hän pitää punaisista hiuksista ja lihaksikkaista miehistä. Mutta Anneli ei sietää liikakiloja ja ylipainoisia simejä(hukkasin lapun, jolle olin kirjoittanut Annelin ja kummp. tavoitteet sun  muut sellaiset).
Ladatut:
paita - All About Style
hiukset - Rosesims2
silmät - modista

Ja nyt, haluaisin kuulla mitä mieltä olette Linnoista. Ei kun vaan kommenttia pukkaamaan!